'HET BELANGRIJKSTE IS DAT JE WEET DAT JE NIET ALLEEN  BENT- EN  ZEKER NIET DE ENIGE' 
  

Dit mooie project, en het boek wat daar uit voort is gekomen, zou nooit gerealiseerd zijn zonder de hulp van onze vrienden. Vrienden die het, net zoals wij, belangrijk vinden om jonge mensen een stem te geven en die ons volop hebben ondersteund met hun expertise of financiële hulp. Gotta love them, right?


ADRIAAN VAN DIS
Adriaan van Dis, de schrijver, geeft tips in een filmpje aan de jonge schrijvers van We are lonely too! Hoe gaaf is het dat Adriaan van Dis meewerkt aan ons project? Zo motiveren we de jonge schrijvers om inspiratie te krijgen in deze tijden.


BOL.COM

Bol.com helpt ons bij de promotie van ons project én ons boek. Daarnaast worden de boeken ook via Bol.com verkocht!

 

MYRTHE SPITERI
Myrthe Spiteri, van haar uitgeverij Blossom Books, heeft een filmpje gemaakt waar ze tips geeft aan de jonge schrijvers. Super gaaf dat ze mee helpt met ons project!
STAD UTRECHT

De jongerenorganisatie die jongeren helpt met het opzetten van eigen projecten. Onze steun en toeverlaat tijdens het gehele project en degene die ons in contact hebben gebracht met onze uiteindelijke financierder van de eerste druk!

DRUKWERKONLINE.nl
Zonder drukwerkonline.nl bestond ons boek niet. Niet alleen hebben zij de eerste 100 boeken gedrukt, maar ook hebben zij onze flyers en stickers gesponsord!