'HET BELANGRIJKSTE IS DAT JE WEET DAT JE NIET ALLEEN  BENT- EN  ZEKER NIET DE ENIGE' 
  

WE ARE LONELY TOO! is een jongereninitiatief dat is opgezet om jongeren in Nederland te laten zien dat je niet de enige bent die eenzaam is. Samen met 7 jonge schrijvers en 4 jonge illustratoren hebben we zelf een boek geschreven én geïllustreerd. Er zijn prachtige verhalen geschreven over het onderwerp eenzaamheid waar vervolgens passende illustratie bij zijn gemaakt.  

Corona maakt het leven niet echt leuker of makkelijker, en heeft onze gevoelens van eenzaamheid enorm vergroot. Door samen dit boek te maken werken wij aan onze toekomst, proberen we taboes te doorbreken en vragen we aandacht voor verhalen over eenzaamheid. Het hele team heeft enorm hard gewerkt, waardoor ons prachtige boek ook écht in productie is gegaan en vanaf 27 april te koop is op Bol.com.  

 

 

STAD UTRECHT
WE ARE LONELY TOO! is een jongereninitiatief dat wordt ondersteund door jongerenorganisatie Stichting Talent And Dreams (STAD) Utrecht. STAD begeleidt jongeren bij het opzetten van hun eigen initiatieven en zet zo volop in op talentontwikkeling en jeugdparticipatie. Kijk op hun website om meer te weten te komen over STAD of andere projecten.