'HET BELANGRIJKSTE IS DAT JE WEET DAT JE NIET ALLEEN  BENT- EN  ZEKER NIET DE ENIGE' 
  

Illustratoren

 Lidewij 

Mijn naam is Lidewij de Bonth. Ik ben 19 jaar en ik kom uit Voorschoten. Momenteel volg ik een onwijs leuke opleiding aan Nimeto in Utrecht. Ik ben ambassadeur van mijn opleiding Restauratie & Decoratie. Creatief bezig zijn is mijn grootste hobby. Naast tekenen en schilderen speel ik graag muziek. Al sinds mijn 10e speel ik met veel plezier dwarsfluit. Verder vind ik het heerlijk om buiten lange wandelingen te maken. Ik ben een super enthousiaste en sociale meid. Ik houd er van om een praatje te maken en nieuwe mensen te leren kennen. Ik werk mee aan dit boek omdat ik het leuk vind om creatief bezig te zijn en me bezig te houden met maatschappelijke onderwerpen. Door te helpen met het maken van illustraties voor dit boek laat ik zien dat eenzaamheid, het thema van dit boek, iets is om over te kunnen praten. Dit vind ik erg belangrijk.

Thirza

Mijn naam is Thirza van Vliet. Ik ben 19 jaar en ik zit in mijn eerste jaar pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht! In mijn vrije tijd teken en schilder ik graag. Mijn droom is om later (kinder)boeken te illustreren.

 Kyra

Ik ben Kyra Kanbier, 19 jaar en ik doe de opleiding mediavormgeving. Iets wat ik echt leuk vind om te doen is creatief bezig zijn vooral als ik hier andere mee kan helpen. Met dit project kunnen we er samen toch nog een beetje voor zorgen dat mensen zich minder eenzaam gaan voelen door te zien dat ze niet de enige zijn en dat eenzaamheid heel normaal is, vooral in deze gekke tijden. 


Shannon

Mijn naam is Shannon Mercera. Ik ben 18 jaar en ik ben geboren en getogen in het mooie Utrecht. Ik ben een creatieveling die op het Nimeto in Utrecht zit (school). Ik hou van ontwerpen, animeren en illustreren. Creativiteit zit in mijn bloed. Net als dansen, ik tap (tapdance) en dat is echt de meest leuke dans stijl die er is! Verder ben ik gek op shoppen en het luisteren van muziek. Je kunt mij vinden op insta onder de naam: shannonmercera_